diamantboring udføres af professionel fagmand

Hos Slagelse Diamanten ApS udfører vi diamantboring i alle typer materialer for såvel private kunder, erhvervskunder og samarbejdspartnere, hvad end det er i forbindelse med bygningsrenoveringer eller nybyggeri. Vi er din diamantentreprenør.

Vi udfører diamantboring i materialer som:​​​

 • Beton
 • Jernbeton
 • Granit​
 • Murværk
 • Fundament
 • Cement​

Som professionelt borefirma udfører vi blandt andet boring over alt på Sjælland, Lolland og Falster, men vi dækker hele landet, hvis opgaven kræver det. 

Vi kan både udføre fordelagtig tørboring og kerneboring til en fordelagtig pris. For mere information om pris på diamantboring, så læs med her.

DIAMANTBORING UDFØRES MED SPECIALUDSTYR

Diamantboring udføres med vores specialudstyr i alle størrelser med en diameter fra 8-1050 mm, hvad enten der er tale om horisontal eller vertikal boring, og vi garanterer et præcist og pænt hul - uanset materialetype og størrelse. 

Så skal der laves hul til en brændeovn eller en ventilation i det private hjem, eller skal der bores hul gennem en kampesten til et springvand, er vi de helt rette at kontakte. Vi klarer enhver form for betonboring også – og ingen opgave er hverken for stor eller lille til os.

​Mangeårig ekspertise med alt fra tørboring til kerneboring

Hos Slagelse Diamanten ApS har vi mange års erfaring og ekspertise og stor viden inden for diamantboring. Vi kan også udføre kerneboring og tørboring, og vi bruger kun de bedste maskiner og bor på markedet, hvorfor vores dygtige fagfolk altid sikrer et professionelt arbejde i højeste kvalitet. Vi kan desuden også tilbyde andre former for diamantskæring, som eksempelvis betonskæring, asfaltskæring og rilleskæring, samt wireskæring.

Boring overleveres med grundig oprydning

Når vi udfører diamantboring sørger vi ligeledes for at fjerne borekerner, suge vand og boreslam op samt at udføre jobbet på en god og sikker måde, således at den næste håndværker, der skal ind over projektet, overtager en ryddelig arbejdsplads – det er god service i vores øjne!

Vi udfører typisk diamantboring til:​

 • Ventilationer
 • ​El-installationer​
 • Fjernvarme​
 • Vand og VVS-opgaver​​
 • Kloakker​
 • Betonprøver​
 • Friskluftventiler​​​

​Generelt set er det ofte i forbindelse med rørgennemføringer og stikledninger der skal trækkes, at vi udfører boring -​ og for eksempel i murværk.​

Kerneboring udføres typiske i forbindelse med installationsarbejde af forskellig art. Kontakt os gerne for at høre mere om hvordan vi udfører kerneboring.

KONTAKT OS FOR MERE INFO OM PRIS PÅ DIAMANTBORING

Ud over diamantboring, så udfører vi også diamantskæring, så husk at tage fat i os, næste gang du har behov for en specialiseret boring eller 2042 3627 for et uforpligtende tilbud på betonboring og meget andet. Du kan også skrive på e-mail diamanten2000@mail.dk.

Hvis I har opgaver der skal løses inden for vores fag eller spørgsmål vedr. dette står vi til rådighed med vejledning og udførelse af opgaverne – Intet er for stort eller småt – Ring blot!

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?
​- Så grib chancen nu og få et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

30​ å​rs erfari​ng

​Vores virksomhed har eksisteret siden 1988 og har leveret kvalitetsarbejde i mere end 30 år

Private & erhverv

​Vi udfører mange forskellige opgavetyper for såvel private kunder som erhvervskunder.

Garantiordning

​Vi udfører mange forskellige opgavetyper for såvel private kunder som erhvervskunder.

Boringer i hele dk

​Vi udfører mange forskellige opgavetyper for såvel private kunder som erhvervskunder.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Slagelse Diamanten ApS 

Hyllerupvej 46, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

CVR: 17427709​

Kontakt os

Telefon: 2042 3627

E-mail: diamanten2000@mail.dk​

facebook  Find os på Facebook

Logo for Slagelse Diamanten, den lokale diamantskærer i Slagelse

medlem-af