√ 30 års erfaring

​√ private & erhverv

​√  garantiordning

Betonboring og diamantboring udføres af professionel fagmand

Hos Slagelse Diamanten ApS udfører vi diamantboring & betonboring i alle typer materialer for såvel private kunder, erhvervskunder og samarbejdspartnere, hvad end det er i forbindelse med bygningsrenoveringer eller nybyggeri.

Som professionelt borefirma udfører vi blandt andet boring i beton over alt på Sjælland, Lolland og Falster, men vi dækker hele landet, hvis opgaven kræver det. Vi kan både udføre tørboring og kerneboring til en fordelagtig pris. For mere information om pris på betonboring, pris på diamantboring og generelt boring i beton, så læs med her.

Vi udfører diamantboring i materialer som:

  • Beton
  • Jernbeton
  • Granit​
  • Murværk
  • Fundament
  • Cement​

Diamantboring og boring i beton udføres med specialudstyr

Diamantboring udføres med vores specialudstyr i alle størrelser med en diameter fra 8-1050 mm, hvad enten der er tale om horisontal eller vertikal boring, og vi garanterer et præcist og pænt hul - uanset materialetype og størrelse.


​Så skal der laves hul til en brændeovn eller en ventilation i det private hjem, eller skal der bores hul gennem en kampesten til et springvand, er vi de helt rette at kontakte. Vi klarer enhver form for betonboring også – og ingen opgave er hverken for stor eller lille til os.

Mangeårig ekspertise med alt fra tørboring til kerneboring

Hos Slagelse Diamanten ApS har vi mange års erfaring og ekspertise og stor viden inden for diamantboring og boring i beton. Vi kan også udføre kerneboring og tørboring, og vi bruger kun de bedste maskiner og bor på markedet, hvorfor vores dygtige fagfolk altid sikrer et professionelt arbejde i højeste kvalitet. Vi kan desuden også tilbyde andre former for diamantskæring, som eksempelvis betonskæring, asfaltskæring og rilleskæring, samt wireskæring.

Boring i beton overleveres med slutrengøring

Når vi udfører diamantboring og betonboring, sørger vi ligeledes for at fjerne borekerner, suge vand og boreslam op samt at udføre jobbet på en god og sikker måde, således at den næste håndværker, der skal ind over projektet, overtager en ryddelig arbejdsplads – det er god service i vores øjne!

Vi udfører typisk diamant- og betonboring til:​

  • Ventilationer
  • El-installationer
  • Fjernvarme
  • Vand og VVS-opgaver​

​Generelt set er det ofte i forbindelse med rørgennemføringer og stikledninger der skal trækkes, at vi udfører boring i beton​ og tørboring. Kerneboring udføres i forbindelse med geologiske undersøgelser af forskellige arter. Kontakt os gerne for at høre mere om hvordan vi udfører kerneboring eller boring i beton.

Kontakt os for mere information om pris på betonboring og pris på diamantboring

Ud over diamantboring og betonboring, så udfører vi også diamantskæring og betonskæring, så husk at tage fat i os, næste gang du har behov for en specialiseret boring eller diamantentreprenør. Vil du vide mere om pris på betonboring eller pris på diamantboring, er du mere end velkommen til at henvende dig til os. Vi kan kontaktes på telefon 20 42 36 27 for et uforpligtende tilbud eller på e-mail diamanten2000@mail.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvis I har opgaver der skal løses inden for vores fag eller spørgsmål vedr. dette står vi til rådighed med vejledning og udførelse af opgaverne – Intet er for stort eller småt – Ring blot !!

Diamantboring

Diamantskæring

Wireskæri​ng​

Asfaltskæring​

Firma​

Slagelse Diamanten ApS

CVR: 17427709​

Kontakt​