√ 30 års erfaring

​√ private & erhverv

​√  garantiordning

Betonskæring og diamantskæring udføres af professionelle

Søger du en professionel diamantskærer på Sjælland og i resten af Danmark, er Slagelse Diamanten ApS det oplagte valg. Vi udfører diamantskæring og skæring i beton med forskellige typer professionelt værktøj, som er tilpasset præcis din opgavetype. 

Vi efterlader altid en opgave i højeste kvalitet til en attraktiv pris. For at blive klogere på f.eks. pris på betonskæring eller pris på diamantskæring, så læs med her.

Vi udfører blandt andet diamantskæring i:

  • Beton og jernbeton
  • Granit
  • Murværk​

Diamantskæring og betonskæring ved byggeri og renovering

​Diamant- og betonskæring er ofte den bedste løsning på mange forskellige opgaver i forbindelse med tilpasning af beton, vægelementer, vægskæring, rilleskæring, skæring af dør- og vindueshuller, nedrivningsopgaver og gulvskæring. 

Derfor udfører vi oftest diamantskæring og skæring i beton i forbindelse med bygningsrenoveringer og nybyggerier i samarbejde med såvel VVS’ere, el-installatører, entreprenører og nedrivere. 

Professionelt mandskab til diamantskæring og skæring i beton

Vi har stor erfaring inden for diamantskæring og betonskæring, og vores dygtige mandskab bruger kun de bedste maskiner på markedet, ligesom vi altid planlægger udtagning og fjernelse af betonklodser på en sikker måde. På denne måde forårsager vi ikke skader på personer eller bygningsdele. Det er din garanti på en kvalitetssikker diamant- og betonskæring.

Vi gør ligeledes meget ud af at rydde op og fjerne skæreslam efter endt diamant- og betonskæring, således vi efterlader en ryddelig arbejdsplads til de næste håndværkere, der skal overtage projektet. På den måde kommer du bedst og hurtigst videre med arbejdet.

Du kan fx bruge diamant- og betonskæring til:

  • ​Dør- og vindueshuller
  • Trappehuller
  • I forbindelse med VVS, el og ventilation
  • Fjernelse af betongulve
  • Nedskæring af konstruktioner
  • Installationer i væg og gulv
  • Udtagning af gulv (gulvskæring)​

​De forskellige opgavetyper kræver hver sin tilgang til opgaven og hver sin type diamantskæring. Vi udfører derfor både vægskæring, gulvskæring og rilleskæring alt efter, hvad der skal skæres hul til. Vi kan skære ned i 52 cm dybde fra en side. Skal vi dybere, kan det klares med vores wiresav. Du kan desuden få mere at vide om diamantboring/betonboring her.

Kontakt os for mere information om pris på betonskæring og pris på diamantskæring

Tøv endelig ikke med at kontakt os næste gang du har behov for professionel og kvalitetsbevidst skæring i beton på Sjælland. For pris på betonskæring og pris på diamantskæring giver vi gerne et uforpligtende tilbud. 

Slagelse Diamanten ApS kan træffes på telefon 20 42 36 27 eller e-mail diamanten2000@mail.dk for et uforpligtende tilbud på beton- og diamantskæring. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du gerne vil høre mere om beton- og diamantskæring priser ved mindre renoveringsopgaver, såvel som større entreprisearbejde.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ja, som I ser kan vi hjælpe med mange opgaver inden for diamantskæring – så ring blot til Slagelse Diamanten ApS for nærmere aftale.

Diamantboring

Diamantskæring

Wireskæri​ng​

Asfaltskæring​

Firma​

Slagelse Diamanten ApS

CVR: 17427709​

Kontakt​