√ 30 års erfaring

​√ private & erhverv

​√  garantiordning

Kvalitetsarbejde i mere end 30 år

​Slagelse Diamanten ApS er en professionel diamantskærer. Vores virksomhed har eksisteret siden 1988 og har leveret kvalitetsarbejde i mere end 25 år.

Vi er et professionelt og kvalitetsbevidst bore- og skærefirma med både unge og meget erfarne medarbejdere, hvoraf flere har været i virksomheden i mere end 20 år. 

Alle opgavetyper

Som diamantskærer udfører vi alt lige fra et 10 mm hul i en flise eller et 1050 mm hul i forbindelse med ventilationsrør til skæring af en granitbordplade og wireskæring af eksempelvis en 1 meter tyk betonvæg.

Skæring i asfalt kan vi også klare ned i 32 cm dybde med vores 60HK turbodiesel vejsav. Der er ikke den opgave, vores diamantskærer ikke kan varetage.

Brug for en diamantskærer?

Vores primære arbejdsområde er Sjælland og øerne, men vores diamantskærer kører også gerne til Fyn og Jylland, såfremt opgaven kræver det. Vi er næsten altid i nærheden med en bore-/skærebil, så vi sparer transportomkostningerne, og vi holder altid en aftale!

 

​Vi er medlem af Dansk Byggeri under diamantsektionen og ligeledes medlem af Diamantentreprenørernes Brancheforening. Derudover har vi modtaget Arbejdstilsynets Grønne Smiley.​​

Slagelse Diamanten ApS kan træffes på telefon 

20 42 36 27 eller på mail diamanten2000@mail.dk.

Diamantboring

Diamantskæring

Wireskæri​ng​

Asfaltskæring​

Firma​

Slagelse Diamanten ApS

CVR: 17427709​

Kontakt​