Professionel wireskæring

​Skal der laves hul i tykke konstruktioner, hvor en almindelig diamantskæring ikke rækker, er wireskæring den helt rigtige løsning.

Hos Slagelse Diamanten ApS udfører vi wireskæring med wiresav, og vi udfører altid et kvalitetssikkert og professionelt resultat, hvad enten det drejer sig om en større eller mindre opgave eller i forbindelse med en bygningsrenovering eller et nybyggeri.

Ubegrænset skæredybde

Wireskæring bruges til mange opgaver - typisk i tykke betonkonstruktioner som søjler, vægge, fundamenter og kloakrør, hvor det ikke er muligt at komme til med diamantklingen, da denne skæremetode har en ubegrænset skæredybde. Vi skærer både i almindelig beton og i jernbeton.

Diamantwirerens store force er, at den kan klare de tykkeste konstruktioner, samt at støjniveauet er noget mindre end ved traditionel skæring med diamantklinge.

​Wireskæring anvendes mest til:

  • Dørhuller
  • Vindueshuller
  • Nedrivningsopgaver
  • Trappehuller
  • Ventilationskanaler
  • Kloakprojekter

Vi kan også lave runde huller med diamantwire fra Ø 600 mm - Ø 4000 mm. På den måde kan vi løse rigtig mange specielle opgaver med wireskæring.

Vores dygtige fagfolk har mange års erfaring og stor ekspertise inden for wireskæring. Vi har stor forståelse for den enkelte opgave og udfører altid arbejdet med vores kunders ønsker og behov i fokus. Vi er fleksible og arbejder altid seriøst og grundigt – og så kører vi til opgaver på hele Sjælland og på øerne, så tøv endelig ikke med at ringe til os på telefon 20 42 36 27 for et uforpligtende tilbud på wireskæring.

Ja, som I ser kan vi hjælpe med mange opgaver indenfor wireskæring, så ring blot til Slagelse Diamanten ApS. for nærmere aftale.

√ 25 års erfaring

​√ private & erhverv

  garantiordning

Firma​

Slagelse Diamanten ApS

CVR: 17427709​

Adresse​

Kontakt​