√ 30 års erfaring

​√ private & erhverv

​√  garantiordning

Wireskæring med wiresav udføres professionelt

Skal der laves hul i tykke konstruktioner, hvor en almindelig diamantskæring ikke rækker, er wireskæring den helt rigtige løsning.

Hos Slagelse Diamanten ApS udfører vi wireskæring med wiresav på hele Sjælland, Lolland og Falster, og vi udfører altid et kvalitetssikkert og professionelt resultat, hvad enten det drejer sig om en større eller mindre opgave eller i forbindelse med en bygningsrenovering eller et nybyggeri. 

Ubegrænset skæredybde med en wiresav

Wireskæring bruges til mange opgaver - typisk i tykke betonkonstruktioner som søjler, vægge, fundamenter og kloakrør, hvor det ikke er muligt at komme til med diamantklingen. 

Denne skæremetode har en ubegrænset skæredybde. Vi skærer både i almindelig beton og i jernbeton.

Diamantwirens store force er, at den kan klare de tykkeste konstruktioner, samt at støjniveauet er noget mindre end ved traditionel skæring med diamantklinge. Se desuden i galleriet herunder, hvordan en wiresav kan anvendes til besværlige og skæve skæringer i beton og andet.

Wireskæring anvendes mest til:

  • Dørhuller
  • Vindueshuller
  • Nedrivningsopgaver​
  • Trappehuller
  • Ventilationskanaler
  • Kloakprojekter

​Vi kan også lave runde huller med diamantwire fra Ø 600 mm - Ø 4000 mm. På den måde kan vi løse rigtig mange specialopgaver med wireskæring. Kontakt din diamantskærer i Slagelse og få hjælp med alt fra wireskæring til asfaltskæring på Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud på wireskæring

Vores dygtige fagfolk har mange års erfaring og stor ekspertise inden for wireskæring. Vi har stor forståelse for den enkelte opgave og udfører altid arbejdet med vores kunders ønsker og behov i fokus. 

Vi er fleksible og arbejder altid seriøst og grundigt – og så kører vi til opgaver på hele Sjælland og på øerne, så tøv endelig ikke med at ringe til os på telefon 20 42 36 27 eller skrive til vores e-mail diamanten2000@mail.dk for et uforpligtende tilbud på wireskæring.

Ja, som I ser kan vi hjælpe med mange opgaver indenfor wireskæring, så ring blot til Slagelse Diamanten ApS. for nærmere aftale.

Diamantboring

Diamantskæring

Wireskæri​ng​

Asfaltskæring​

Firma​

Slagelse Diamanten ApS

CVR: 17427709​

Kontakt​