Betonskæring og betonboring udføres i højeste kvalitet

Har du brug for professionel betonskæring eller betonboring på Sjælland, så er du kommet til det helt rette firma. Hos Slagelse Diamanten ApS udfører vi både boring og skæring i beton for kunder i hele Danmark, og vi efterlader altid opgaven med en løsning i højeste kvalitet, samtidig med at vi tilbyder en fordelagtig pris på betonskæring.

Betonskæring og betonboring udføres i højeste kvalitet

Har du brug for professionel betonskæring eller betonboring på Sjælland, så er du kommet til det helt rette firma.

Hos Slagelse Diamanten ApS udfører vi både boring og skæring i beton for kunder i hele Danmark, og vi efterlader altid opgaven med en løsning i højeste kvalitet, samtidig med at vi tilbyder en fordelagtig pris på betonskæring.

Hvornår kan det være nødvendigt med skæring eller boring i beton?

Skæring og boring i beton kan blandt andet være nødvendigt i forbindelse med:

  • VVS-, el- og ventilationsarbejde
  • Fjernelse af betongulv
  • Installationer i gulv og væg
  • Dør- og vindueshuller
  • Trappehuller
  • Gulvskæring

Vi løser blandt andet mange opgaver i forbindelse med boligrenovering og nybyggeri, hvor vi både samarbejder med nedrivere, entreprenører, VVS’ere og el-installatører.

Derudover sætter vi en stor ære i at rydde pænt op efter os selv ved for eksempel at fjerne skæreslam, så arbejdspladsen er ryddet til, at de næste håndværkere kan udføre deres arbejde.

Vi har det rette mandskab og de bedste maskiner

Vi har mange års erfaring inden for skæring i beton og betonboring, og for at kunne levere de bedste løsninger har vi det rette mandskab og de bedste maskiner på markedet til rådighed.

Derudover sørger vi altid for at planlægge udtagning og fjernelse af betonklodser, så det sker på en sikker og forsvarlig måde. Derved opstår der hverken skader på bygningsdele eller personer i forbindelse med vores arbejde.

Få et uforpligtende tilbud

slagelse diamanten

Derfor skal du vælge os

Derfor skal du vælge os

Vi har ekspertisen og de rigtige folk til din opgave.

Kontakt os og få en pris på betonboring eller betonskæring

Kunne du tænke dig at få en pris på skæring i beton eller boring i beton, eller har du nogle spørgsmål? Så tag endelig kontakt til os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på din specifikke opgave.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 2042 3627, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail [email protected].​. I så fald kan du forvente at høre tilbage fra os med en besvarelse på din henvendelse eller en pris på betonboring eller -skæring inden for kort tid.