Kvalitetsarbejde i mere end 35 år

Slagelse Diamanten ApS er en professionel diamantskærer. Vores virksomhed har eksisteret siden 1988 og har leveret kvalitetsarbejde i mere end 35 år. Vi er et professionelt og kvalitetsbevidst bore- og skærefirma med både unge og meget erfarne medarbejdere, hvoraf flere har været i virksomheden i mere end 20 år.

Kvalitetsarbejde i mere end 30 år

Slagelse Diamanten ApS er en professionel diamantskærer. Vores virksomhed har eksisteret siden 1988 og har leveret kvalitetsarbejde i mere end 35 år.

Vi er et professionelt og kvalitetsbevidst bore- og skærefirma med både unge og meget erfarne medarbejdere, hvoraf flere har været i virksomheden i mere end 20 år.

Mød medarbejderne hos Slagelse Diamanten

Mød medarbejderne hos Slagelse Diamanten

Ole

Ole

Johnny

Johnny

Christoffer

Christoffer

Martin

Martin

Kasper

Kasper

Michael

Michael

Alle opgavetyper

Som diamantskærer udfører vi alt lige fra et 10 mm hul i en flise eller et 1050 mm hul i forbindelse installationsarbejde til VVS, kloak og ventilation samt wireskæring af eksempelvis en 1 meter tyk betonvæg.

Skæring i asfalt kan vi også klare ned i 50 cm dybde med vores 75HK turbodiesel vejsav med partikelfilter. Der er ikke den opgave, vores diamantskærer ikke kan varetage.

Brug for en diamantskærer?

Vores primære arbejdsområde er Sjælland og øerne, men vores diamantskærer kører også gerne til Fyn og Jylland, såfremt opgaven kræver det. Vi er næsten altid i nærheden med en bore-/skærebil, så vi sparer transportomkostningerne, og vi holder altid en aftale!

Vi er medlem af Dansk Byggeri under diamantsektionen og ligeledes medlem af Diamantentreprenørernes Brancheforening. Derudover har vi modtaget Arbejdstilsynets Grønne Smiley.

Slagelse Diamanten ApS kan træffes på telefon
2042 3627 eller på mail [email protected].

Få et uforpligtende tilbud