Diamantskæring udføres af professionelle

Diamantskæring udføres af professionelle

Søger du en professionel diamantskærer på Sjælland og i resten af Danmark, er Slagelse Diamanten ApS det oplagte valg.

Vi udfører diamantskæring og med forskellige typer professionelt værktøj, som er tilpasset præcis din opgavetype.

Vi efterlader altid en opgave i højeste kvalitet til en attraktiv pris. For at blive klogere på f.eks. pris på diamantskæring og skæring i beton så læs med her.

Diamantskæring

Vi udfører blandt andet diamantskæring i:

 • Beton og jernbeton
 • Granit
 • Murværk
 • Fliser
 • Fundament
 • Asfalt

Diamantskæring er ofte den bedste løsning på mange forskellige opgaver i forbindelse med tilpasning af beton, vægelementer, vægskæring, rilleskæring, skæring af dør- og vindueshuller, nedrivningsopgaver og gulvskæring.

Derfor udfører vi oftest diamantskæring i forbindelse med bygningsrenoveringer og nybyggerier i samarbejde med såvel VVS’ere, el-installatører, entreprenører og nedrivere.

Diamantskæring ved byggeri og renovering

Diamantskæring er ofte den bedste løsning på mange forskellige opgaver i forbindelse med tilpasning af beton, vægelementer, vægskæring, rilleskæring, skæring af dør- og vindueshuller, nedrivningsopgaver og gulvskæring.

Derfor udfører vi oftest diamantskæring og skæring i beton i forbindelse med bygningsrenoveringer og nybyggerier i samarbejde med såvel VVS’ere, el-installatører, entreprenører og nedrivere.

Få et uforpligtende tilbud

Jakke

Professionelt mandskab til diamantskæring

Vi har stor erfaring inden for diamantskæring, og vores dygtige mandskab bruger kun de bedste maskiner på markedet, ligesom vi altid planlægger udtagning og fjernelse af betonklodser på en sikker måde. På denne måde forårsager vi ikke skader på personer eller bygningsdele. Det er din garanti på en kvalitetssikker diamantskæring.

Vi gør ligeledes meget ud af at rydde op og fjerne skæreslam efter endt diamantskæring, således vi efterlader en ryddelig arbejdsplads til de næste håndværkere, der skal overtage projektet. På den måde kommer du bedst og hurtigst videre med arbejdet.

Du kan fx bruge diamantskæring til:

 • Dør- og vindueshuller
 • Trappehuller
 • I forbindelse med VVS, el og ventilation
 • Fjernelse af betongulve
 • Nedskæring af konstruktioner
 • Installationer i væg og gulv
 • Udtagning af gulv (gulvskæring)

De forskellige opgavetyper kræver hver sin tilgang til opgaven og hver sin type diamantskæring. Vi udfører derfor både vægskæring, gulvskæring og rilleskæring alt efter, hvad der skal skæres hul til.

Vi kan skære ned i 52 cm dybde fra en side. Skal vi dybere, kan det klares med vores wiresav. Du kan desuden få mere at vide om diamantboring her.

slagelse diamanten

Derfor skal du vælge os

Derfor skal du vælge os

Vi har ekspertisen og de rigtige folk til din opgave.

Kontakt os for mere info om pris på diamantskæring

Tøv endelig ikke med at kontakt os næste gang du har behov for professionel og kvalitetsbevidst skæring på Sjælland. For pris på diamantskæring giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

Slagelse Diamanten ApS kan træffes på telefon 2042 3627 eller e-mail [email protected] for et uforpligtende tilbud på diamantskæring. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du gerne vil høre mere om diamantskæring priser ved mindre renoveringsopgaver, såvel som større entreprisearbejde.

Ja, som I ser kan vi hjælpe med mange opgaver inden for diamantskæring – så ring blot til Slagelse Diamanten ApS for nærmere aftale.